Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Frida - 13 januari 2009 10:11

Jag satt och tänkte igår.

Jag är så jävla trött på att ALLA får lägenhet före mig. Och det är liksom inte folk med jobb eller nått sånt. Nej utan folk med antingen drog eller alkoholproblem, i vissa väldigt få fall så är det folk som har det väldigt jobbigt hemma och kan inte bo kvar, det är helt jävla sjukt. Jag har sökt lägenhet i arlöv nu i 1 år. Har jag blivigt kontaktad någon gång? NEJ! men alla andra får lägenheter till höger och vänster. Iochförsej soclägenheter men ändå. Stör mig så sjukt mycket att dom kan ge lägenheter till sjuka människor som inte kan ta hand om sig själv.! Och med sjuka menar jag just folk med drog problem eller alkoholister. Tycker inte det är rätt. Har sett så många människor som fått lägenhet som har ett av dessa problemen och det slutar aldrig bra. Dom har bara en jävla tur att dom har soc. Som för ett tag sen när en polare till mig frågade soc om dom kunde fixa en lägenhet till henne för hon kan verkligen inte bo hemma. Deras svar blev: Nej du har inga drogproblem vi kan inte hjälpa dig.. JÄVLA IDIOTER!!!!!



Jag är fast anställd och betalar skatt. Vilka pengar är det som går till soc och alla socfall?? Jo skattebetalarnas pengar. Vilket betyder att dom pengarna som jag jobbar och sliter för, dom sitter ett gäng fjortisar och puffar upp. Jätte kul liksom. Jag ska offra 5000 kr i månaden på skatt och vad fan får jag ut av det?? Jag får inte ens ett hem. Just snyggt samhälle vi har..!



För ett tag sen skrev jag ett mejl till burlövsbostäder, eftersom att idioterna aldrig svarar i telefon. Iallafall skrev jag och frågade om det fanns någonting jag kunde göra för att få lägenhet snabbare. Men nej det fanns det inte. Dom sa att väntetiden var  från 1 till 1,5 år jippe liksom. Bara för att man inte bor i arlöv. Hade jag stått skriven i arlöv och fortfarande varigt pundare hade jag haft lägenhet förlängensen.

Fan nästan bud på att börja med drogerna igen bara för att få en lägenhet. 


Jag kan inte bo hemma längre. ända skället till att jag flyttade hem till mamma igen var för att jag inte hade någon annan stans att at vägen, det var absolut ingenting jag ville eftersom att jag och hon inte kan bo ihop. Vi bråkar HELA tiden hon kastar ut mig minst 1 gång i månaden. Mitt psyke pallar inte henne längre. Och det går ut över mitt jobb. Jag har inte råd att bo i hjärup. Även om jag får betala hyran på en 2:a om jag får det i arlöv innan jag dör så kommer det ändå bli billigare än att bo i hjärup. Jag betalar 2500 i hyra. Men jag är aldrig hemma :S Sen att ta sig till jobb kostar dubbelt så mycket från hjärup än från arlöv. Det finns nästan bara fördelar med att bo i arlöv. Ja förutom att det är en jävla skithålla. Blir bara så arg!

Av Frida - 13 januari 2009 09:59

Sjukt tött idag. Somnade på bussen imorse, men som tur va vakna jag innan jag skulle hoppa av. Igår blev det inte så mycket gjort var sjukt trött så det blev soffan direkt. Slutar om 2 timmar :D så ska man till arlöv. vet inte vad jag ska göra efter mötet än. ska nog till hjärup. Får passa på medans mamma inte är hemma :P orkar inte bråka med henne idag igen.

Inte mycket mer att skriva nu. bye



Jag vill ha fredag..

Ovido - Quiz & Flashcards