Alla inlägg under december 2008

Av Frida - 8 december 2008 08:17

Helgen. Fredag jobbade man till fyra. Sen åkte man till obset och mötte ica. Hon handlade sjukt fula ridskor och jag handla en sjukt fjollig chokladkalender till henne. Och då blev hon jätte glad och Fija är bäst som vanligt. :D sen efter jag gjort denna underbart snälla sak mot henne så tvingar den jävlen ner mig på en bandy match :@ grrr. Anyhow så stack jag därifrån efter ett tag. Sen stack vi ner på bowlingen och dryga där. Sen ville tjockis och Åke hem =( så då kastade dom ut oss. Ica var stup full :P

Vi gick hem till henne och deckade nästan direkt var så sjukt trött.

Lördag vaknade man hyfsat tidigt stack ut och åt frukost hem och dega film. Sen stack jag hem och gjorde mig iordning stack hem till farmor och käka middag. Sen hängde farmor, narkomanen och lillebror med i bowlingen och bowlade en timme. Ja inte jag då utan dom :P

Sen kom humlan och ja fija började dricka. Sen kom en 50 årig baltte och förstörde min kväll jälva idiot man tafsar fan inte på en 14 åring :@

Sen tyckte antagligen camillas mamma om mig så mycket att hon körde mig hem vid 2 tiden :D

Söndag var det bara slapp dag :D

Och nu va det måndag igen. Blää sjukt trött somnade ändå tidigt igår runt 00:30.

Så liggerman i sängen och mobilen ringer halv sex. orkade inte gå upp så jag ställde om klockan till halv sju för jag tänkte att jag kan åka med morsan idag. Haha eller hur vilket sneköp, visar sig att morsan har tagit ledigt idag så jag ringde narkomanen och bad han hämta mig på vägen till jobb.

Vill bara hem och sova :( men har sjukt mycket att göra. så Byebye

Av Frida - 5 december 2008 10:41

Jaha då va de fredag. Sjukt deprimerande =( Mår så sjukt jävla dåligt.

Halsen är ju bara värst och hostan och den extremt fina fede förkylningen jag fick igår :/ Tycker helt synd om mig själv.

Kan inte andas har suttit i köket hela natten och försökt ALLT för att försöka andas. jag har serigöst kokat säker 30 liter vatten inatt.

Men fan vad jag är grym.

Vaknade 07:30 imorse efter mina 2 timmars "sömn"

Får panik och ringer göran och säger att jag är påväg till jobb.

Slänger mig in i duschen och inser att det börjar släppa lite i nästa och jag kan andas ur ena näsborren :D och blir skit lyklig. kommer dock på sedan att istället för att sitta i köket hela natten hade jag ju bara kunnat sitta i duschen :P Anyhow :P Nu sitter man på jobb och alla tycker synd om mig och mobbar skiten ur mig för att jag pratar patetiskt :S :P

Dö deprimerad över att jag inte kan gå på julmiddagen ikväll med jobb =( Hade varigt kul ändå.

Istället ska man hem och sitta och vara deprimerad. Känner dock starkt för att gå ner och smitta alla på bowligen bara för att få en grogg.

Får se hur det blir. Måste ju ge Humlan hennes överraskning också.

Så det är ju lika bra att sticka in om arlöv ;) Mohahaha

OCH NEJ JAG ÄR INTE ALKOHOLIST :p

Nej fy fan nu ska jag ner och röka mina extremt äkliga Light cigg :(


Pösshaj

Av Frida - 3 december 2008 08:49

Varför: 


Försvann du?

Sörjer jag det?

Lever du när du inte förtjänar det?

Sårade du mig?

Tränger du dig på?

Saknar jag dig?

Är du så korkad?

Bryr jag mig?

Åkte jag till dig?

Ställer jag alltid upp?

Bråkar vi?

Kan jag inte glömma?

Är jag så svag?

Tycker jag om din närhet?

Är allting så jävla orättvist? 





Jag skulle aldrig:


Sagt hej!

Tagit den drinken!

Förlåtit dig!

Brytt mig!

Lämnat dig ensam!

Kysst dig!

Berättat!

Slagit dig! 

Tagit åt mig!

Litat på dig!

Lyssnat! 




Jag skulle.


Tagit dig med mig.

Gått den första gången.

Sagt nej.

Valt mig själv först.

Frågat.

Valt dig.

Lyssnat på dig.

Slagit tillbaka.

Försvarat dig.

Sprungit lite snabbare.





Many things go wrong in life.

Many things happen that will change so many things in the future.

But there is nothing you can do about it.

And that suck's really bad. =(

Av Frida - 1 december 2008 09:39

Ja då var det fucking måndag igen :D

Fan orkar knappt öppna ögonen, Fick ca 6 timmars sömn i helgen =(

Fredagen var helt okej faktiskt, såg väll lite mörkt ut i början men det artade sig när Simme och Walle kom :P Haha best thing ever när dom och ica bowla :P haha

Simme till ica: Snart kommer männen i dom vita rockarna.

Ica: Nej inte dom igen :P

Haha youve got to be there to get it :P

Nej sen blev man full och pojkarna försvann och där stod jag och ica och var nära på att gå hem. då kommer tjockis från ingenstans och vi följer honom till byn. Helt plötsligt sitter man i en taxi påväg till malmö.

Haha och sen står man i kön påväg till HB shit hatar det stället. Det första man ser är en full idiot när man kommer in och det gjorde ju inte min kväll direkt bättre. så jag flummar runder med tjockis tills jag kommer på hur trött jag är och hur obekvämt det var att idiot var där haha så då hittade jag en full henning som också ville hem så vi började gå runt och fråga en massa taxibilar vad dom skulle ha till arlöv. och vi började på 130 men det och när vi hade frågat säkert 20 bilar så var vi upp i 210. Men då orkade vi inte gå tillbaka så vi gick upp till bussen istället.

Jag var hemma runt halv sex, sex på morgonen. Och då får man ju inte sova heller nä för morsan är dum i huvudet så man somnade vid 12. Så fick ca 2 timmars sömn sen gick man upp kl 14:00 för att ta tåget till arlöv för att jobba.

Började kvart i fyra. as mycket att göra. vi hade 3 fulla bord med gäster som man var slav till klockan blev åtta. sen var jag så snäll att jag hjälpte mike med en massa saker innan jag var tvungen att gå. kommer inte ens ihåg vad klockan var när jag gick.

Sen mötte man ica. följde med henne till jim och andy. Försökte verkligen sitta där och le i 30 min. haha sen tog man bussen till Faris och mös med honom till klockan var 4 och sen sov man i 3 - 4 timmar sen hem och bråka med morsan igen.

BLÄÄÄÄ VAD JAG HATAR MITT LIV.

så jävla meningslöst.

Idag ska jag bjuda morsan på kaffe på EH på obs. så hon inte kastar sopor i min säng en gång till. Kom gärna och ta en cigg med mig :D


Skit ner er :D

Pösshaj

Ovido - Quiz & Flashcards