Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Frida - 19 februari 2009 08:30

Fan är helt slut. Har jobba som en jävla idiot denna veckan. Jobbade nästan 11 timmar igår. Men va fan har ju inget bättre för mig så då kan man ju lika bra tjäna pengar :P



Påtal om pengar så är det kris nu. Har inte ett öre, och har bara 18 cigg kvar. Har smått panki. Jag skulle egentligen få pengar på fredag men antagligen skiter det sig vilket inte är bra eftersom att jag hade räknat med dom pengarna. Så nu har jag ingen aning om hur jag ska göra och hur jag ska klara mig till onsdag när lönen kommer. Smått panik som sagt.




Igår va det äntligen grey's igen :D äntligen något vettigt på tv :D




Idag ska jag bara ta det lungt. In om arlöv och försöka fixa cigg på nått sätt. Imon ska jag nog bara vara hemma. Inte bestämmt mig än.

Finns ju faktiskt 3 alternativ. Antingen så hänger man med humlan till jim och andy vilket jag tvivlar på att jag kommer göra just nu.  Inte direkt min sorts av folk som kommer vara där :P Ja kanske verkar som om jag är en jävla bitch för att jag inte tänker vara med henne på hennes 19 årsdag bara för att det är skumt folk som ska dit, Men jag har nog ärligt inte varigt med henne påhennes födelsedag jag vet inte hur många år i rad nu. Så tror inte att hon tycker det är så illa om jag inte är med liksom. :P Sen kommer jag antagligen inte vara på värsta humöret heller. känner redan nu hur jävla cptrött jag är. och har 10 ton mer arbete som ska vara klart imon så det blir nog till att jobba över idag och imon också. Andra valet är att ligga hemma och chilla med mammi. =)

Och tredje är att gå ner och krita på bowlingen big time.




Nu måste jag bli klar här så jag kan börja med allt det andra =(.

Ovido - Quiz & Flashcards