Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Frida - 8 maj 2009 08:23

Fan vad jobbigt och drygt det är att se och träffa gamla förvirrade människor.



Igår när jag stod och väntade på 5:an så kom det en liten gamal hemskt klädd dam och hon ställde sig framför mig och började prata, det ändå jag la märke till när hon stod där var hennes kläder. Hon hade en äkta påskasjal runt huvudet, 5 cm tjocka glasögon, en svart och röd täckjacka som var lika lång som hon var. Samt ett par fodrade stövlar/kängor i rosa/rött, ni vet sånna som småungar brukar ha. Iallafall. Som vanligt så är jag inte kontaktbar den timmen det tar mig att ta mig till jobb , lika så den timmen det tar mig att komma hem. Mp3:n är mitt liv. Och hon stod där och prata så jag tänkte lika bra att man kollar vad det är hon försöker fråga mig.



Hon undrade om jag viste hur lång tid 5:an skulle komma jag sa nä, men hon skulle fortsätta prata men jag sket i det. Där finns tidtabeller liksom. Jag ser denna damen gå och kolla tiderna, sedan går hon fram till en mer uppklädd dam som sitter på bänken och antagligen ber hon henne att flytta sig eller nått, den uppklädda damen flyttar sig och ser jävligt förbannad ut. Crazy catlady börjar då prata med mannen som också sitter på bänken, när hon väl ser bussen komma så flyger hon upp och fortsätter att prata med alla som står och väntar, man ser riktigt hur ireterrade alla är på henne. Hon ska tränga sig först och väl på bussen är det ingen som sitter ens 1 meter nära henne. Jag var 100% säker på att hon hade en massa katter i sin stora väska som hon rullade med sig, jag var helt garanterad över att hon skulle börja kasta katter i bussen haha. Det hade gjort hela min dag helt underbar :P



Jag skulle tagit  ur lurarna tänkte jag när jag väl satte mig ner. Tycker dö synd om sånna människor. Det var ju självklart något fel på henne det märkte jag ju bara på dom 10 sekundrarna jag lyssnade på henne..



Hoppas aldrig att jag blir den där gamla damen när jag bilr så gammal.



Hon är alvarligt talat crazy catlady från simpsons haha :P




Crazy Catlady exist on nobeltorget and she is real. :D

Ovido - Quiz & Flashcards